Groaznic accident pe DN7: 5 răniți, inclusiv 2 copii. O mașină a luat foc

320
Groaznic accident pe DN7: 5 răniți, inclusiv 2 copii. O mașină a luat foc - img20180706wa000307932300-1530868419.jpg

Articole recomandate

Accident grav, soldat cu cinci răniți, între care și doi copii, în această dimineață, pe Drumul Național (DN) 7, între Deva și Arad. Două mașini s-au izbit frontal, în urma unei depășiri neregulamentare. În urma impactului, unul dintre autoturismele implicate în coliziune a luat foc, scrie Realitateadehunedoara.net.


Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 08:30, între localitățile hunedorene Leșnic și Săcămaș, aproape de o zonă periculoasă, cunoscută sub denumirea de "Curba morții". Potrivit polițiștilor, un bărbat care conducea un autoturism dinspre Deva către Arad, a pătruns pe contrasens, ca urmare a unei depășiri neregulamentare, intrând în coliziune frontală cu o mașină care venea din fața sa, condusă regulamentar. "În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto care a produs evenimentul rutier și a unui pasager din autoturismul condus de acesta, precum și rănirea unei pasagere și a doi minori din celălalt autoturism implicat în accident", a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

După coliziune, autoturismul care a produs evenimentul rutier a luat foc, incendiul fiind stins de pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Din cauza accidentului, traficul a fost redirecționat pe DJ 706A, pe ruta Ilia -Brănișca -Șoimuș, pe toată durata cercetărilor efectuate de către polițiști. Circulația rutieră a revenit la normal în jurul orei 10:00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6164 secunde