Grea pedeapsă: acces interzis în cluburile și barurile de pe litoral

426
Grea pedeapsă: acces interzis în cluburile și barurile de pe litoral - drogurimanafu-1445536925.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au finalizat cercetarea judecătorească în dosarul în care Octavian Manafu, dispecer de sol la Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu", și doi amici ai săi sunt acuzați de trafic de droguri. 


Completul de judecată a decis ca Manafu să își petreacă în spatele gratiilor doi ani și opt luni. De asemenea, magistrații au decis că acesta nu mai are voie timp de doi ani să calce în cluburile și barurile de pe litoral. Cazul a fost instrumentat de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța. Potrivit rechizitoriului, suspecții au comer-cializat pe raza județului Constanța, preponderent în cluburi, diferite cantități de droguri de risc și de mare risc, respectiv canabis și ecstasy. 


Oamenii legi au intrat pe fir și au organizat o acțiune, iar suspecții le-au vândut droguri unor investigatori sub acoperire. Anchetatorii au efectuat apoi mai multe percheziții și au descoperit în imobilele suspecților droguri, dar și dispozitive pentru mărunțirea și cântărirea acestora.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Tânăr prins cu droguri în discotecă
Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Tineri prinși cu droguri
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Actual : Avion plin cu droguri, PRĂBUȘIT
Pagina a fost generata in 0.4211 secunde