GRAV ACCIDENT RUTIER! Victimele: doi polițiști și câinele de serviciu! Oamenii legii căutau o fetiță dispărută

479
GRAV ACCIDENT RUTIER! Victimele: doi polițiști și câinele de serviciu! Oamenii legii căutau o fetiță dispărută - iasiacc39289000-1522824479.jpg

Articole recomandate

Trei persoane, între care doi polițiști, au fost rănite, marți seară, într-un accident produs în apropierea municipiului Pașcani, după ce o autospecială a Poliției, aflată în misiune, s-a izbit violent de un autoturism care venea din sens opus. Toate cele trei victime au ajuns la spitale din Iași.



Accidentul s-a petrecut pe DN 28 A Târgu Frumos – Pașcani, în zona localității Blăgești, o suburbie a municipiului Pașcani.

Cei doi polițiști se aflau într-o autospecială și plecaseră într-o misiune pentru căutarea unei fetițe dispărute, în vârstă de trei ani.

Mașina în care se aflau agenții de poliție avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice. Polițistul aflat la volan s-a angajat în efectuarea unei depășiri, într-o zonă în care această manevră era interzisă. Autospeciala Poliției s-a izbit violent de un autoturism care venea din sens opus.

Potrivit reprezentaților Poliției județului Iași, trei persoane au fost rănite, între care și cei doi polițiști.

"Colega noastră, în vârstă de 26 de ani, a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie, iar colegul nostru, în vârstă de 44 de ani, precum și cea de-a treia persoană rănită, la Spitalul Sf. Spiridon, pentru a fi supuși intervențiilor chirurgicale necesare. S-au luat toate măsurile pentru a beneficia de toate îngrijirile necesare. De asemenea, în caz de nevoie, cei doi polițiști vor fi transferați, cu un elicopter din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la București", se precizează într-un comunicat al Poliției.

De asemenea, a fost rănit și câinele de serviciu care se afla în autospeciala Poliției. Patrupedul are un picior rupt și a fost dus la un cabinet veterinar.

Poliția Rutieră a demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Potrivit polițiștilor, minora dispărută a fost între timp găsită și nu a fost victima vreunei agresiuni, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7194 secunde