Grav accident rutier. Și-a băgat fratele în comă, după o depășire riscantă

300
3
Grav accident rutier. Și-a băgat fratele în comă, după o depășire riscantă - grav-1444572145.jpg

Articole de la același autor

A apăsat pedala de accelerație prea tare și a sfârșit prin a-și trimite fratele mai mic pe patul de spital, în comă. Teribilul accident s-a petrecut, vineri noapte, pe Drumul Național 3, în satul Pietreni. 


Nicușor Irimia, de 21 de ani, se deplasa la volanul unui autoturism marca Dacia, dinspre Cobadin către Deleni. Acesta se afla în mașină cu fratele său mai mic, Cosmin Viorel Irimia, de 19 ani, și un prieten pe care tocmai îl luase de acasă, Marian Teodor Gârtone, de 17 ani. Tinerii se îndreptau către discotecă și urmau să aibă o seară de neuitat. În localitatea Pietreni, conducătorul auto a intrat însă, într-o depășire riscantă. 


"La revenirea pe sensul său de mers, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil umed, și a neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă către dreapta sensului de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac", au declarat reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere Constanța. 


În urma impactului, mașina s-a răsturnat de câteva ori și s-a transformat într-un morman de fiare. Pasagerul din dreapta a fost aruncat din mașină și a suferit leziuni grave, iar șoferul și pasagerul din spate au fost răniți ușor. Martorii accidentului au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul autorităților. La fața locului au ajuns echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și agenții de la Poliția Rutieră. 


Adolescentul de 17 ani a suferit leziuni grave și a fost transportat în comă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. La unitatea medicală au ajuns și celelalte două victime pentru investigații suplimentare. Polițiștii de la Rutieră l-au testat pe șofer cu aparatul Drager și au stabilit că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Oame-nii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili împre-jurările exacte în care s-a petrecut incidentul.


Comentează știrea

mONICA
11 octombrie 2015
*

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul INFO la adresa de email: [email protected]

a
14 octombrie 2015
a

Mai putin romani mai putin criminali

a
14 octombrie 2015
a

Romania daca nu imi dai copii o sa iti bag poporul in cimitir

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8152 secunde