GRAV ACCIDENT RUTIER, provocat de un tânăr FĂRĂ PERMIS! O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite

1067
GRAV ACCIDENT RUTIER, provocat de un tânăr FĂRĂ PERMIS! O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite - accident21473600-1507012934.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit, iar alte patru, între care un copil de 13 ani, au fost rănite în urma unui accident rutier provocat de un tânăr fără permis de conducere. Accidentul a avut loc în județul Sibiu.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, în zona localității sibiene Cornățel, unde un tânăr de 23 de ani care conducea dinspre Agnita spre Sibiu a intrat cu mașina pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism.

În urma impactului, și-a pierdut viața un bărbat de 48 de ani, aflat în mașina condusă de tânărul de 23 de ani. De asemenea, alte patru persoane, între care un copil de 13 ani, au fost rănite.

Detașamentul de pompieri Sibiu a intervenit cu o autospecială SMURD, cu o autospecială pentru transport victime multiple și cu un echipaj de descarcerare.

Potrivit polițiștilor, șoferul de 23 de ani și doi pasageri din mașina acestuia au fugit de la locul accidentului, fiind identificați ulterior de polițiști, care au stabilit că tânărul nu are permis de conducere.

Tânărul care a provocat accidentul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsire a locului accidentului, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0235 secunde