GRAV ACCIDENT RUTIER! O mașină s-a răsturnat după ce a lovit alte două autoturisme. Polițiștii vor să afle cine era la volan!

1251
GRAV ACCIDENT RUTIER! O mașină s-a răsturnat după ce a lovit alte două autoturisme. Polițiștii vor să afle cine era la volan! - accidentmaniu06023900-1512631600.jpg

Articole recomandate

Un accident grav s-a produs noaptea trecută pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. O mașină s-a răsturnat după ce a lovit alte două autoturisme parcate. Din fericire, niciuna dintre cele trei persoane care se aflau în autovehiculul răsturnat nu a pățit nimic. Două persoane aflate în autoturism consumaseră bauturi alcoolice.



Accidentul s-a prosdus la intersecția dintre Strada Apusului și Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală în jurul orei 1. Masina răsturnată circula pe Strada Apusului, iar în momentul în care a intrat în intersecția cu Bd. Iuliu Maniu a lovit două mașini parcate, după care s-a răsturnat. Din fericire, însă, niciunul dintre cei trei ocupanți din masină nu a fost rănit.

Potrivit martorilor, cei trei bărbați care se aflau în mașină au fost scoși de către agenții de pază de la o sală de jocuri din apropiere.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, dar și criminaliștii pentru cercetări. Cei trei bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, iar doi dintre ei au fost găsiți cu o alcoolemie de 0,9 respectiv, 0,44 în aerul expirat. Niciunul dintre ei nu a vrut să recunoască cine se afla la volan.

Oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul, dar și care dintre cei trei bărbați se afla la volan, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6685 secunde