Grav accident rutier! O copilă de 10 ani și-a pierdut viața

1757
1
Grav accident rutier! O copilă de 10 ani și-a pierdut viața - copiladezeceaniucisa-1437071374.jpg

Articole de la același autor

Clipe de groază, ieri după-amiază, în localitatea Cumpăna. O fetiță de numai 10 ani și-a pierdut viața după ce a fost victima unui accident rutier. 


Potrivit anchetatorilor, nenorocirea s-a petrecut în centrul localității, în jurul orei 16.00. Un bărbat de 50 de ani se deplasa la volanul unui autoturism marca Mercedes. La un moment dat, în fata mașinii i-a sărit o fetiță, iar conducătorul auto nu a mai putut evita impactul. Copila a încercat să traverseze strada prin loc nepermis, iar în urma loviturii, fata a fost grav rănită. La fața locului, au ajuns în scurt timp medicii SMURD și agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru copilă și au constatat decesul. Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia.


Comentează știrea

Cetatean
17 iulie 2015
Evaziv

Copila traversa prin loc nepermis , dar soferul depasea in acel moment , adica a lovit-o pe contrasens.Copila,chiar daca a traversat prin loc nepermis ,cel mai probabil s-a asigurat doar din partea stanga dupa cum a fost invatata la scoala.Cred ca soferul e mult mai vinovat decat fetita , sa plateasca si el cumva

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1856 secunde