Grav accident rutier, la intrarea în Constanța

361
12 persoane, printre care și doi copii, au ajuns la Spitalul Județean Constanța, în urma unui accident produs, ieri dimineață, la intrarea în municipiul Constanța, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz care circula pe ruta Iași - Constanța. 


Patru echipaje SAJ, două SMURD-uri și un echipaj de descarcerare au intervenit la locul accidentului, la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu. 


Potrivit oamenilor legii, șoferul unui autoturism Renault, în vârstă de 52 de ani, nu a acordat prioritate microbuzului, care circula dinspre bulevardul Tomis. După transportarea victimelor la Spitalul Județean Constanța, s-a efectuat triajul, trei dintre acestea necesitând direcționarea către codul roșu, fiind în stare gravă, iar alte nouă victime au fost preluate de medicii care activau pe codul galben. 


În urma investigațiilor de specialitate, doi pacienți au fost spitalizați. Este vorba despre un bărbat care a fost internat în secția Chirurgie Generală și o femeie care a fost internată în secția Chirurgie Generală Terapie Intensivă. Ceilalți 10 pacienți au fost externați, cu recomandări medicale în ambulatoriu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5895 secunde