GRAV ACCIDENT RUTIER, la Constanța. Matiz căzut într-o groapă de 5 metri, pe bd. Aurel Vlaicu. Un muncitor, la un pas de a fi strivit!

4944
2

Articole de la același autor

UPDATE 
Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță, se pare că ar fi vorba despre un muncitor care afla în groapă și săpa în momentul în care autoturismul a căzut peste el. Bărbatul are 58 de ani, prezintă fractură la un picior și un traumatism la umăr. Victima este conștientă și a fost preluată pentru a fi transportată la spital. Deși ușor rănit, șoferul Matizului a refuzat transportul la spital.

XXX 
Un accident rutier grav s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona industrială, în dreptul fabricii de pâine Dobrogea.
Din primele informații, o persoană și un autoturism Matiz au căzut într-o groapă adâncă de cinci metri.
Echipale ambulanței și de descarcerare se află la fața locului pentru a scoate victimele.
Vom reveni. 


Comentează știrea

lector
1 noiembrie 2017
boala contagioasa

BOALA CONTAGIOASA LA "CUGET LIBER". S-AU MOLIPSIT UNUL DE LA ALTUL APROAPE TOTI FACATORII DE ARTICOLE. BOALA SE MANIFESTA PRIN FOLOSIREA EXPRESIEI "SE PARE" CAM LA TOATE ARTICOLELE DE FAPT DIVERS. BOALA A ATINS PUNCTUL CRITIC INTR-UN ARTICOL UNDE SE SPUNEA CA .......SE PARE CA O FEMEIE A FOST VIOLATA. APOI ARTICOLUL SE TERMINA CU......A TRASO IN BOSCHETI SI DUPA CE SI-A SATISFACUT POFTELE...... SE PARE CA VOI NU PREA ATI FACUT FACULTATE SI POATE NICI BACUL NU-L AVETI. CAND NU ESTI SIGUR DE INFORMATIA PE CARE VREI SA O COMUNICI, TACI DRACU DIN GURA. DAR SE PARE CA NU VA PUTETI ABTINE, SE PARE.

Ana
1 noiembrie 2017
consulta avocatii (dar nu aia care fac si jocul partilor adverse)

" se pare" se foloseste pt a nu putea fi acuzati de ceva pe la instante.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5862 secunde