Mai multe ştiri online:

GRAV ACCIDENT RUTIER, la Constanța. Matiz căzut într-o groapă de 5 metri, pe bd. Aurel Vlaicu. Un muncitor, la un pas de a fi strivit!

Ştire online publicată Miercuri, 01 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
UPDATE 
Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță, se pare că ar fi vorba despre un muncitor care afla în groapă și săpa în momentul în care autoturismul a căzut peste el. Bărbatul are 58 de ani, prezintă fractură la un picior și un traumatism la umăr. Victima este conștientă și a fost preluată pentru a fi transportată la spital. Deși ușor rănit, șoferul Matizului a refuzat transportul la spital.

XXX 
Un accident rutier grav s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona industrială, în dreptul fabricii de pâine Dobrogea.Din primele informații, o persoană și un autoturism Matiz au căzut într-o groapă adâncă de cinci metri. Echipale ambulanței și de descarcerare se află la fața locului pentru a scoate victimele. Vom reveni. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8621 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9637 secunde