Grav accident rutier. Cinci victime în urma unei posibile curse ilegale de mașini

454
Un accident rutier grav s-a produs, luni seară, între localitățile Medgidia și Cuza Vodă, iar două persoane au rămas încarcerate în urma impactului. La fața locului s-au deplasat o autospecială de la Medgidia, un echipaj SMURD B Medgidia și două ambulanțe SAJ B și C.

Potrivit martorilor, două mașini ar fi participat la o "liniuță", iar una dintre ele ar fi intrat în coliziune frontală cu o a treia mașină care circula regulamentar. Polițiștii constănțeni exclud posibilitatea unei curse ilegale de mașini și spun că accidentul s-a produs prin coliziune frontală, din cauza neacordării de prioritate.

Mai exact, A.A., în vârstă de 36 de ani, din localitatea Lumina, a condus un autoturism BMW Seria 3 pe DN 22C, dinspre localitatea Castelu către municipiul Medgidia, iar la intersecția cu strada Silozului, a efectuat viraj la stânga, fără să acorde prioritare, intrând în coliziune cu un alt autoturism marca BMW Seria 5 care circula din sens opus.

În urma accidentului, au rezultat cinci victime, trei bărbați, o femeie și un băiat de 12 ani. Din cele cinci victime, două au fost aduse la Spitalul Județean Constanța și trei la spitalul din Medgidia. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a suferit multiple traumatisme, cranio-cerebral, toracic și fractură închisă la piciorul drept, iar copilul a suferit traumatis-me la nivelul unui picior și la cap.

Cei trei bărbați s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale și toraco-abdominale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.372 secunde