GRAV ACCIDENT RUTIER! ȘASE VICTIME. A INTERVENIT DESCARCERAREA

712
GRAV ACCIDENT RUTIER! ȘASE VICTIME. A INTERVENIT DESCARCERAREA - 2-1526279358.jpg

Articole recomandate

Un accident grav de circulație cu trei mașini implicate s-a produs în apropierea localității Baia Mare. Paramedicii au acordat îngrijiri pentru șase persoane rănite. Două dintre ele au avut nevoie și de ajutorul unui echipaj de la descarcerare.


Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier de duminică seara, una dintre mașini a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe un câmp. Accidentul s-a produs pe DN 18, pe raza localității Baia Mare, în zona Castel Transilvania, arată someseanul.ro


În scurt timp de la impact au intervenit echipaje de acordare a primului ajutor și de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Maramureș. A fost nevoie și de autospeciala de transport victime multiple, alături de echipaje de ambulanță și de poliție.

Două persoane au rămas blocate în epavele autoturismelor, au fost scoase de echipajele de la descarcerare și transportate la spital, alături de restul răniților. Medicii le-au evaluat, stabilind că au suferit răni multiple și traumatisme. Polițiștii au pornit cercetările pentru identificarea vinovatului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4629 secunde