GRAV ACCIDENT RUTIER! 13 VICTIME, după ce un camion și un autocar cu 36 de pasageri s-au ciocnit

202
GRAV ACCIDENT RUTIER! 13 VICTIME, după ce un camion și un autocar cu 36 de pasageri s-au ciocnit - accidentpetresti3750x43010440600-1505198251.jpg

Articole recomandate

Treisprezece persoane au fost rănite, luni seară, după ce un autocar în care se aflau 36 de pasageri sârbi s-a ciocnit cu o autoutilitară, pe Drumul Național 19, în localitatea Petrești din județul Satu Mare. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, trei dintre victime sunt în stare mai gravă, iar pentru una dintre ele a fost solicitat un elicopter SMURD. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

Conform reprezentantului ISU Satu Mare, în urma accidentului au fost răniți 13 pasageri din autocar, toți adulți. Adriana Pop a precizat că toate victimele sunt conștiente, iar trei dintre ele sunt în stare mai gravă, pentru una fiind solicitată intervenția elicopterului SMURD, potrivit news.ro.

Pop a mai spus că a fost activat Planul roșu de intervenție, iar la fața locului au fost trimise șapte ambulanțe.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Județene Satu-Mare au precizat că autocarul este înmatriculat în Serbia și transporta 36 de pasageri sârbi. La fel, șoferul este cetățean sârb.

"Pe DN 19, autocarul a acroșat o autoutilitară, dar deocamdată nu știm în ce împrejurări s-a produs accidentul", au precizat reprezentanții Poliției Județene Satu-Mare.

Traficul în zona accidentului a fost complet blocat timp de două ore.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1309 secunde