GRAV ACCIDENT LA CARREFOUR / Un tânăr a murit, iar alți doi au fost transportați, în comă, la spital

Duminică, 04 Noiembrie 2012, 11:19
3622
Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, în zona Carrefour, din Constanța. Un tânăr a decedat pe loc, doi au fost transportați în comă la spital, iar un altul a scăpat cu răni ușoare.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 6,30, când Ciprian S., de 28 de ani, care conducea un autoturism marca Seat, pe DN 2A, pe banda a doua, dinspre localitatea Ovidiu spre Constanța, ajungând la Km 204+168, în dreptul reprezentanței Renault, din cauza neatenției în conducere și neadaptării vitezei la condițiile de drum, precum și din cauza ceții, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu capul separator de benzi din beton aflat pe axul drumului. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța.

Din păcate, medicii nu au mai putut face absolut nimic pentru tânărul șofer, el decedând pe loc. Alți doi tineri, Cristian B., de 18 ani și Mihai D., de 24 de ani, au fost transportați la spital în stare de comă, iar Nicușor D., de 22 de ani, a scăpat cu răni care nu-i pun viața în pericol.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3712 secunde