Golea cardurile bancare din portofelele furate de la constănțeni

582

Articole de la același autor

Un bărbat suspectat că a furat mai multe portofele, după care a golit și cardurile bancare găsite în acestea, a fost prins de polițiști. Suspectul a fost identificat și i s-a dat de urmă, ulterior, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere montate în încăperile unde "acționa".

Interesat să nu atragă atenția asupra lui și să poată să "opereze", suspectul a acționat în instituții și la ore când știa că este aglomerație. Mai mult, bărbatul era îmbrăcat destul de elegant, dând impresia unei persoane serioase. Se interesa de informații medicale și, aspect sesizat de anchetatori, avea întotdeauna la el o mapă. De aceea, oamenii legii au ajuns să-i spună "omul cu mapa".

Astfel, în dimineața zilei de joi, 9 aprilie, individul a intrat în incinta laboratorului Synevo din cadrul Policlinicii 2 și a furat un portofel din haina unui pacient venit să-și facă analizele. A fost surprins însă de camerele de supraveghere. Cu ajutorul acestor imagini polițiștii au putut să stabilească faptul că, pe 5 martie, în intervalul orar 8,30 - 9,45, același individ a intrat într-un birou din incinta Spitalului Județean Constanța și a furat un portofel. Ulterior, în cursul aceleași zile, bărbatul a mers la un bancomat și a golit cardurile bancare găsite în portofelul furat.

Plângerile au ajuns în atenția polițiștilor de la Secția 3 Poliție, care au reușit să stabilească identitatea suspectului: Ionel Zamfir, de 42 de ani, din Constanța. Mai mult, având în vedere modul de operare, există suspiciunea că acesta ar mai fi comis alte două furturi de portofele, aflate în ancheta polițiștilor de la secțiile de poliție 1 și 2 din Constanța.

Polițiștii au reușit să dea de urma suspectului, iar ieri, acesta a fost reținut. Totodată, având în vedere că este acuzat și de efectuare de operațiuni bancare frauduloase, ancheta a fost preluată de DIICOT Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Mai 2015
Stire din Eveniment : Femeie tâlhărită pe stradă
Pagina a fost generata in 0.4791 secunde