Gigi Becali rămâne la Jilava. S-a respins cererea de mutare în Penitenciarul Poarta Albă. Află motivul

253
Gigi Becali rămâne la Jilava. S-a respins cererea de mutare în Penitenciarul Poarta Albă. Află motivul - becali1369109284-1378898236.jpg

Articole recomandate

La sfârșitul lunii august, patronul echipei Steaua, George Becali, a cerut să fie mutat din închisoare de lângă București la una din județul Constanța. Dorința sa de a fi transferat la Penitenciarul Poarta Albă din Constanța a fost respinsă de Administrația Națională a Penitenciarelor pe motiv că deținutul Gigi Becali este implicat în mai multe procese care se desfășoară în instanțe din Capitală. Prin urmare, acesta trebuie încarcerat într-un penitenciar din apropierea locului unde se desfășoară acțiunile în instanță, scrie evz.ro.


Reamintim că Gigi Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție, pe 4 iunie, la trei ani de închisoare pentru dare de mită și fals în acte în dosarul "Valiza". De asemenea, Becali mai are alte două condamnări de doi ani, respectiv trei ani, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN și cel privind sechestrarea de persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3931 secunde