Gigi Becali, la DNA. Ce a spus înainte de a intra în sediul Direcției Naționale Anticorupție

198
Gigi Becali, la DNA. Ce a spus înainte de a intra în sediul Direcției Naționale Anticorupție - nzawjmg9ndiwjmhhc2g9nznmnjrjmtjj-1573645421.jpg

Articole recomandate

Gigi Becali (61 de ani) s-a prezentat azi la sediul DNA și le-a dezvăluit jurnaliștilor că a venit "pentru a ridica o ordonanță de clasare".

"Am fost chemat pentru a ridica o ordonanță de clasare pentru niște declarații pe care le-am făcut în 2014. Nu știu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanța sau dacă să mi-o trimită prin poștă și am venit eu.

Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu știu ce, am venit doar pentru ordonanța asta", a declarat Gigi Becali, la intrarea în sediul DNA.


Finanțatorul celor de la FCSB a mai spus că la ieșire le va arăta jurnaliștilor documentul.

"În legătura cu declarațiile pe care le-am făcut în 2014, 2015, nu știu. Niște declarații, nu știu... Când ies, o să vă arăt ordonanța de clasare", a spus Becali, la intrarea la DNA.

De ce ar fi mers Gigi Becali la DNA

Conform Antena 3, Becali ar fi mers la DNA pentru a da declarații în fața procurorilor în dosarul lui Puiu Popoviciu, atunci când a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Gigi Becali susținea că nu își mai amintește exact denunțul pe care îl făcuse în dosarul Ferma Băneasa și că Puiu Popoviciu nu mai trebuie să fie cercetat.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8792 secunde