Gigi Becali ar putea ieși temporar din închisoare

183
1
Gigi Becali ar putea ieși temporar din închisoare - gigibecali-1389439690.jpg

Articole recomandate

Gigi Becali ar putea ieși temporar din închisoare, pentru a se opera de hernie de disc cervicală, după ce a fost diagnosticat cu această afecțiune de medicii Spitalului Penitenciar Poarta Albă, potrivit Mediafax.ro.
"Am înțeles că, în urma analizării RMN-ului, s-a stabilit de către medici că este nevoie de o intervenție chirurgicală. Decizia îi aparține domnului Gigi Becali. E greu de crezut că dacă medicul a stabilit că el trebuie să se opereze, va refuza intervenția chirurgicală", a declarat avocatul lui Becali, Bogdan Vlad.

Potrivit avocatului, operația de hernie de disc ar urma să fie făcută într-o unitate medicală unde se pot efectua astfel de intervenții. "El poate fi dus în orice unitate care corespunde scopurilor urmărite. Nu este nevoie de o cerere în acest sens", a adăugat Bogdan Vlad.

În cazul în care Gigi Becali va fi operat, intervenția nu va fi făcută în Spitalul Penitenciar Poarta Albă, acolo unde el se află încă de joi.

"Nu avem o secție specială pentru intervenții chirurgicale. Pacientul poate fi transferat la orice spital din sistemul nostru sau din sistemul spitalelor civile care dispune de condițiile necesare în acest sens. Medicul este cel care ia această decizie, în funcție de nevoile pacientului", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar Poarta Albă, Simona Dumitrescu.

Întrebată dacă această intervenție chirurgicală ar putea fi făcută în străinătate, Simona Dumitrescu a spus că acest lucru este posibil, "în condițiile respectării legii din România pentru toți deținuții".

Gigi Becali a fost transferat, joi după-amiază, de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, pentru a fi supus unor investigații medicale după ce a acuzat dureri de spate.



Comentează știrea

jiji
11 ianuarie 2014
bah mah lasi

Au gasit ceva gata, tre sa se opereze saracutul. La puscarie inapoi, lasa vrajeala, parca esti pi£#@ Bai da n-are nici unul coa!3 frate sa zica, da mah, am furat, acum tac, inghit si-mi ispasesc pedeapsa, in cazul de fata muuuuult prea mica la cat a furat javra asta ! Jiji da cand ai bagat mana la cascaval nu te-ai gandit ca esti nehalit si pana la urma o sa te prinda ? Bineinteles ca nu te-ai gandit, tu doar ai bani. Scapi ieftin oricum asa ca nu te mai plange ca o fetita.

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Turismul din spatele gratiilor
Pagina a fost generata in 0.4156 secunde