Gigi Becali ar putea ieși din închisoare pentru a se opera de hernie de disc

Duminică, 12 Ianuarie 2014
39
Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, ar putea ieși temporar din închisoare, pentru a se opera de hernie de disc cervicală, după ce a fost diagnosticat cu această afecțiune de medicii Spitalului Penitenciar Poarta Albă, informează Mediafax.


"Am înțeles că, în urma analizării RMN-ului, s-a stabilit de către medici că este nevoie de o intervenție chirurgicală. Decizia îi aparține domnului Gigi Becali. E greu de crezut că dacă medicul a stabilit că el trebuie să se opereze, va refuza intervenția chirurgicală", a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul lui Becali, Bogdan Vlad.


Potrivit avocatului, operația de hernie de disc ar urma să fie făcută într-o unitate medicală unde se pot efectua astfel de intervenții. "El poate fi dus în orice unitate care corespunde scopurilor urmărite. Nu este nevoie de o cerere în acest sens", a adăugat Bogdan Vlad.


În cazul în care Gigi Becali va fi operat, intervenția nu va fi făcută în Spitalul Penitenciar Poarta Albă, acolo unde el se află încă de joi.


"Nu avem o secție specială pentru intervenții chirurgicale. Pacientul poate fi transferat la orice spital din sistemul nostru sau din sistemul spitalelor civile care dispune de condițiile necesare în acest sens. Medicul este cel care ia această decizie, în funcție de nevoile pacientului", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar Poarta Albă, Simona Dumitrescu.


Pagina a fost generata in 0.2394 secunde