Gigi Becali, acuzat într-un nou dosar. Riscă să se întoarcă în închisoare

487
1
Gigi Becali, acuzat într-un nou dosar. Riscă să se întoarcă în închisoare - gigibecali3-1428854858.jpg

Articole recomandate

Gheorghe Becali nu are parte de liniște nici după eliberarea condiționată. Latifundiarul din Pipera este acuzat și într-un alt dosar, care se judecă zilele viitoare. 


Gigi Becali este implicat și în dosarul Avicola, care va avea zilele urmatoare un nou termen de judecata, informează StiripeSurse.ro.

Gigi Becali este acuzat ca a falimentat in mod intentionat firma Avicola Iasi, cea pe care a cumparat-o in 2004 de la un afacerist bacauan. Daca va fi gasit vinovat, Gigi Becali risca ani grei de inchisoare.

Gigi Becali risca chiar mai mult de atat. El a fost dat in judecata si de creditorii Avicola Iasi, daca acestia vor avea si ei castig de cauza Gigi Becali ar trebui sa plateasca in jur de 32 de milioane de euro. Creditorii sustin in urma falimentului Avicola ei nu isi mai pot recupera banii.


Comentează știrea

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Gigi Becali, eliberat condiționat
Marţi, 31 Martie 2015
Stire din Eveniment : Ultimele emoții pentru Gigi Becali
Pagina a fost generata in 1.3047 secunde