Ghinion teribil pentru trei tineri din Constanța. Jandarmii le-au dat planurile peste cap

308
Ghinion teribil pentru trei tineri din Constanța. Jandarmii le-au dat planurile peste cap - pozaarhiva-1514705176.jpg

Articole recomandate

Jandarmii au surprins trei persoane care ofereau spre vânzare 915 obiecte artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice(petarde), fără a deține autorizație și fără a îndeplinii condițiile prevăzute de lege.


Sâmbătă, 30 decembrie, a.c., între orele 18.00-18.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța, a desfășurat o acțiune punctuală în zona Gără Constanța, unde a surprins trei persoane care comercializau produse pirotehnice.


Cei trei cu vârste cuprinse între 28 și 31 de ani, din Constanța, doreau să vândă persoanelor din zonă, 915 obiecte artizanale și de distracție pe baza de amestecuri pirotehnice (petarde). Pentru obiectele pirotehnice aflate în 27 cutii, "comercianții" nu aveau autorizație și nici nu erau inscripționate clasele din care fac parte. 


Au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale și de distacție pe bază de amestecuri pirotehnice fără a îndeplinii condițiile prevăzute de lege. Actele și petardele urmează a fi înaintate la Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al I.P.J Constanța, pentru continuarea cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3249 secunde