Ghinion de hoț. A furat din ușa unui jandarm

174
Ghinion de hoț. A furat din ușa unui jandarm - furtmasina11363343165-1387180469.jpg

Articole de la același autor

La domiciliul unui subofițer jandarm din localitatea Medgidia s-au prezentat vineri seară doi tineri, sub pretextul colectării unor sume de bani pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilități. La scurt timp după plecarea lor, jandarmul a constatat lipsa unor bunuri din fața locuinței sale, respectiv o pereche de pantofi sport. Având suspiciunea că cele două persoane nu ar avea calitatea de reprezentanți ai unei asociații caritabile, imediat a pornit în căutarea lor și i-a observat la aproximativ 500 de metri distanța de locuința sa. Unul dintre cei doi era deja încălțat cu perechea de pantofi sport ce aparținea jandarmului.


Subofițerul a chemat în sprijin un alt coleg aflat în apropiere, și-au prezentat calitatea și i-au condus pe cei doi tineri la sediul subunității de jandarmi din Medgidia, aflată în imediata apropiere.


Celor doi tineri, de 22 de ani, din Neamț, le-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârșirii faptei de furt calificat, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. 


Totodată documentele deținute de cei doi vor fi predate organelor judiciare competente pentru a stabili dacă aceștia făceau parte dintr-o asociație caritabilă sau dintr-o altă rețea, care sub pretextul ajutorării persoanelor aflate în dificultate, colectau diferite sume de bani în interes propriu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Septuagenară lovită de mașină
Pagina a fost generata in 0.5366 secunde