GHETOUL LUI MAZĂRE. Primul înjunghiat în mahalaua din Tomis Nord

7205
12
GHETOUL LUI MAZĂRE. Primul înjunghiat în mahalaua din Tomis Nord - cladirimazare-1354698899.jpg

Articole de la același autor

Nici nu au trecut șase luni de la inaugurare, că în ansamblul de locuințe "Henri Coandă", din Tomis Nord, au apărut primele incidente grave. Lăsând la o parte scandalurile și bătăile, care, din spusele vecinilor de peste drum, sunt la ordinea zilei, mai nou, localnicii au început să se înjunghie între ei. 

În noaptea de luni spre marți, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că într-un bloc, aflat în ansamblul de locuințe sociale "Henri Coandă", se află o persoană plină de sânge, care a fost înjunghiată.

Echipa operativă deplasată la blocul HR 17, etajul doi, au reușit identificarea vinovatului. Oamenii legii au stabilit că cei doi se cunoșteau și, în urma unei altercații spontane, acesta l-a înjunghiat, de mai multe ori, pe Florea Război, de 34 de ani.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism cranio facial acut închis și traumatism toracic prin înjunghiere, partea stângă zona axilară. Bărbatul a rămas internat și se află sub supraveghere medicală.

Soția bărbatului, în stare de șoc

Vecinii sunt înmărmuriți. Soția bărbatului este încă în stare de șoc și nu-și poate explica de ce a vrut Selcin Ali să se răzbune.

"Noi eram în casă când a bătut la ușă. A deschis bărbatul meu, eu eram în baie și am auzit doar țipete. Când am ieșit, m-am speriat, soțul era plin de sânge, pe jos, cu cuțitul încă înfipt în el. Apoi l-am văzut pe vecinul care se uita la el, după care a plecat", spune înmărmurită nevasta bărbatului.

Din spusele vecinilor, Selcin Ali este un bărbat care a căutat scandal în repetate rânduri și, spun ei, a mai înjunghiat un bărbat acum ani buni.

"Am auzit țipete. Când am ieșit, l-am văzut pe vecinul pe jos, cu un cuțit înfipt în el. A fost înjunghiat aproape de gât, de mai multe ori, și apoi pe unde a mai nimerit nenorocitul ăla. Apoi a venit salvarea. Era plin de sânge peste tot, nu aveam unde să călcăm, numai bălți de sânge. Când a plecat vecinul cu salvarea, încă avea cuțitul înfipt în lateral, în partea stângă. L-a înjunghiat de o grămadă de ori. Nouă acum ne e frică, sperăm să nu se mai întoarcă aici. Avem și noi copii, dacă în drum spre vecinul se întâlnea cu vreunul dintre noi, ce se întâmpla? Ne omora pe toți", afirmă o vecină.

Ipoteze

Nimeni nu știe ce-a fost în capul bărbatului care și-a înjunghiat vecinul. În timp ce unii afirmă că este posibil să fi fost băut și să fi fost pus pe harță, alții consideră că lui Selcin Ali i s-a "pus pata" pe Florea Război. Se pare că făptașul locuia în ansamblul de locuințe sociale cu concubina sa. Vecinii spun că este posibil ca Selcin Ali să fi fost gelos pe vecinul său și din această cauză să-l fi înjunghiat.

Deocamdată, cercetările sunt continuate de către ofițerii Serviciului Investigații Criminale, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei. Urmează ca, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, să se stabilească încadrarea juridică corespunzătoare a faptei.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
dan
5 decembrie 2012
bravo.

cu cat mai multe crime in ghetou, cu atat mai bine pentru buget.

nae
5 decembrie 2012
un loc liber

asta nu e problema.. sa se macelareasca intre ei pana la ultimul... problema este ca toate scarile de bloc ale noastre, care stam in vecinatate, sunt pline de fete dubioase de iti e si frica sa urci in casa... si militia sectia 2.. in loc sa ne protejeze pe noi, ii protejeaza pe ei...

un alegator
5 decembrie 2012
asta e ba fratilor

Veti întelege vreodată cât rău a făcut Mazăre la Constanta si în ce hal am ajuns ?

sindbad
5 decembrie 2012
Scarba

Spalati pe creier de Antene si alte emisiuni ptr gospodine, atentionati alimentar-electoral lunar, pulimea (citat Oprescu) lenesa semi-analfabeta , magraonii, pokemonii cu creasta in cap, si o parte a bugetarilor, au permis dezvoltarea acestui focar de infractionalitate numit HC. Babele senile nu se vor trezi nici cand le vor fi smulsi cerceii din urechi de catre puradeii colorati, supravegheati de catre unul mai mare. "Ce bine-i sade lui cu bereta aia rosie de pioner...Vin sa te pup! Sa ne traiesti 1000 de ani ca sa ne dai! Inconstienti, prostimea a distrus viitorul nepotilor. Sa-i vezi incolonati, la tol festiv, mirosind a naftalina, in dimineata de 9 Dec, cum voteaza gasca lui Ce Gargara...Suntem condamnati...Amin!

M*A*M*B*O
5 decembrie 2012
Ghetou

Mârlanu' de primar cu o educație de ghetou, le-a făcut borfașilor ghetou pe banii celor care muncesc. Pensionarii, acești boșorogi semi-analfabeți îl susțin și-l pupă mai ceva ca pe icoana Sf. Maria pentru un nenorocit de pachet. Prostimea a distrus acest oraș și viitorul copiilor și nepoților. Cunosc o familie de boșorogi analfabeți veniți de la țară după revoluție care au la CEC 700.000.000 lei vechi și plâng că dacă drogatu' nu le mai dă pachet, ei mor de foame. Câtă dreptate a avut Brucan : -" proști dar mulți, mulți dar proști " . Și când te gândești că țăranii reprezintă 43% din populația României !! Dacă îi mai pun la socoteală și pe țăranii aduși cu forța de Ceaușescu la oraș pentru fabrici și uzine , în total cam câtă prostime are România ??!! Atâta timp cât va exista prostime în România , va exista și PSD.

Miruna
5 decembrie 2012
Din cauza ca a cest clovn lucreaza doar 1/3 din an in Cta si ''lucreaza'' inca 1/3 in sediile psd sau diverse intalniri pt afacerile famigiliei mazare cu afaceristi din Bucuresti sau cluburi,majoritatea angajatilor primariei si consiliului local si judete

Din cauza ca a cest clovn lucreaza doar 1/3 din an in Cta si ''lucreaza'' inca 1/3 in sediile psd sau diverse intalniri pt afacerile famigiliei mazare cu afaceristi din Bucuresti sau cluburi,majoritatea angajatilor primariei si consiliului local si judetean au luat un ''bun''exemplu de la el si freaca menta pe acolo sau sunt de o incompetenta uluitoare;despre clanul mazare si coruptia si incompetenta cu care a umplut primaria si consiliul local-judetean - nu o spun din auzite sau barfe,eu insami sau rude,prieteni sau vecini am facut diverse sesizari in diverse probleme,90% nu se rezolva sau asteapta spagi ca sa rezolve ceva..;-daca se mai rezolva ceva e pt ca inca mai exista oameni cu bun simt pe acolo care nu au fost atinsi de ciuma ticalosiei clanului mazareconstantinescu care a ''murdarit'' orice activitate in primarie si consiliul judetean!

7. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Votant
5 decembrie 2012
Pt.Ponta

Nu clan ci grup organizat sa inteleaga procurorul Ppnta

adolf
5 decembrie 2012
hitler

acest lagar trebuia facut in camp si cu foarte multa....sarma ghimpata.nu intr-un cartier unde sa presupunem ca locuiesc niste oameni cat de cat civilizati .....

HAHAAA
5 decembrie 2012
Ce..........

..ati votat !! aia ati primit !!!!!!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Scandalagii trimiși după gratii
Pagina a fost generata in 0.471 secunde