Gheorghe Nichita va fi cercetat sub control judiciar

115
1
Gheorghe Nichita va fi cercetat sub control judiciar - gheorghenichita-1435246064.jpg

Articole recomandate

Primarul suspendat al municipiului Iași, Gheorghe Nichita, va fi cercetat sub control judiciar, potrivit deciziei luate joi de Tribunalul București, informează B1.ro. Decizia instanței nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel București.

Aflat până acum în arest la domiciliu, Nichita este acuzat că îi folosea pe angajații Poliției Locale pentru a o urmări pe fosta sa iubită.

Gheorghe Nichita este acuzat de instigare la folosire, direct sau indirect, a informațiilor ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în formă continuată (cinci acte materiale), instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, instigare la acces ilegal la un sistem informatic și instigare la operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice. 

Comentează știrea

costy
26 iunie 2015
afaceri

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Mai 2015
Stire din Eveniment : Gheorghe Nichita, la DNA
Pagina a fost generata in 0.2724 secunde