Gheorghe Anton Stroie: "Nu am intenționat să-mi împușc soția. Fără ea sunt mort"

653
Gheorghe Anton Stroie:
Magistrații Curții de Apel Constanța judecă în aceste momente recursul împotriva măsurii de arest preventiv, formulat de Gheorghe Anton Stroie, fostul angajat MAI care și-a împușcat soția. 


Avocatul bărbatului a susținut astăzi în fața instanței că incidentul s-a produs accidental, că Stroe nu a intenționat nici o clipă să-și ucidă soția. De asemenea, apărătorul acuzatului a cerut instanței încuviințarea ca acesta să poată lua parte astăzi, la ora 14:00, la funeraliile soției sale, decedate sâmbătă.

În apărarea sa, Gheorghe Stroie a declarat: "Nu mi-am dorit moartea soției mele. Fără ea sunt mort. Nu sunt în stare să omor nici o găină", a spus acesta, completând că ceea ce s-a scris în raportul Parchetului privitor la modul de desfășurare al incidentului este eronat.

Surse din anchetă au scos la iveală astăzi informații potrivit cărora, victima, Aurelia Stroie, de 61 de ani, a avut timp să comunice cu medicul de pe ambulanță și ulterior, la spital, cu niște prieteni de familie. Din aceste informații reise că femeia le-ar fi spus persoanelor cu care a comunicat că vina pentru accident este a ei, întrucât l-a speriat pe soțul său spunându-i că a auzit zgomote ciudate în locuință. Aceste detalii au fost confirmate de către medicul care se afla pe ambulanță în seara în care s-a petrecut tragicul eveniment.

În continuare, astăzi, magistrații constănțeni vor decide dacă îl lasă sau nu în libertate pe Gheorghe Anton Stroie, cercetat în prezent pentru omor calificat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 02 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Satu Nou
Luni, 02 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la o casă din Deleni
Pagina a fost generata in 2.2374 secunde