Gest șocant! O adolescentă și-a împins iubitul din tren, după o ceartă aprinsă

421
Gest șocant! O adolescentă și-a împins iubitul din tren, după o ceartă aprinsă - 800x01508933635ea19a37a-1508939612.jpg

Articole recomandate

O adolescentă de 17 ani a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, fiind acuzată că și-ar fi împins iubitul din tren, în urma unui conflict. Băiatul a ajuns pe teresamentul de lângă linii, fiind rănit.


Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, Lavinia Boți, în vârstă de 17 ani, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor. Fapta s-a petrecut în noiembrie 2016, pe vremea când fata avea doar 16 ani.


"Inculpata Boți Lavinia călătorea împreună cu persoana vătămată B.R. cu un tren pe ruta Timișoara-Giulvăz, pe fondul unui conflict spontan, desfășurat în apropierea ușii unui vagon ce era deschisă, inculpata a împins persoana vătămată prin respectiva ușă, în timp ce trenul se afla în mișcare", se arată în comunicat.


Tânărul a ajuns pe terasamentul de lângă liniile de cale ferată, suferind leziuni ce au necesitat un număr de 30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.


"Acțiunea inculpatei a fost de natură să creeze o stare de pericol pentru viața persoanei vătămate", mai spun procurorii, citați de a1.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9966 secunde