Gemenii polițiști, salvatori în timpul liber

184
Gemenii polițiști, salvatori în timpul liber - gemeniipolitisti-1471516953.jpg
2 polițiști din Mureș, frați gemeni, seamănă ca 2 picături de apă, atât fizic, cât și profesional. Ambii împărtășesc dragostea pentru meseria de polițișt, pe care o fac cu devotament și în timpul liber. "Când este în pericol viața unor oameni, nu suntem noi pe primul loc, ci ei!".

Azi–dimineață, fără a ezita să acorde o mână de ajutor, cei 2 au salvat viața unui bărbat, pe care, cu răbdare și înțelegere, au reușit să îl convingă să nu se arunce de pe acoperișul unei case. Aflați în timpul liber, în zona unui centru comercial din municipiul Tîrgu Mureș, colegii nostri, agenți șefi adjuncți de poliție Sabolcs și Sandor Kocsis, din cadrul Poliției Mureș, au reușit să împiedice un bărbat, de 46 de ani, să dea curs intenției de a se arunca în gol, de pe acoperișul unui imobil.

Pentru a câștiga încrederea bărbatului, polițiștii au urcat pe acoperișul casei, s-au așezat aproape de el, l-au încurajat și l-au convins că există numeroase motive pentru care viața merită trăită. Agenții de poliție au beneficiat și de sprijinul altor colegi ajunși la fața locului în urma apelului 112 care anunța prezența unei persoane pe acoperișul unui imobil, precum și a pompierilor, alpiniștilor și membrilor unui echipaj SMURD.

Polițiștii Sabolcs și Kocsis Sandor au 39 de ani și sunt încadrați la Inspectoratul de Poliție Județean Mureș din 2006, se arată pe site-ul Poliției Române.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2027 secunde