Mai multe ştiri online:

GELOZIA NU ARE LIMITE. Un bărbat a vrut să-și omoare fiica, din cauza soției

Ştire online publicată Vineri, 21 Aprilie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat a vrut să se arunce în aer, împreună cu fiica sa de 11 ani. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, deoarece acesta bănuia că soția sa are un amant. 


Din fericire, vecinii l-au oprit la timp, iar acum, bărbatul va sta în spatele gratiilor 2 ani și 4 luni, pentru tentativă de omor, potrivit Romania TV.


Bărbatul din Galați a făcut o criză de gelozie în momentul în care soția sa, care lucra în Anglia, l-a anunțat că va mai sta acolo încă șase luni pentru că i s-a prelugit contractul de muncă.


Acesta credea că soția sa are un amant și a vrut să se răzbune. Acesta a plănuit să o ucidă pe fiica lor de doar 11 ani. A intrat în camera fetei cu o butelie de gaz și a vrut să provoace o explozie. Din fericire bricheta nu s-a aprins. Copila s-a speriat și a sunat la 112. În momentul în care propriul tată a vrut să o omoare, fata vorbea cu mama ei pe internet, iar femeia a alarmat vecinii.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8619 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7878 secunde