Geantă plină cu bani, găsită în toaleta unei benzinării. Ce s-a întâmplat cu proprietarul

608
Geantă plină cu bani, găsită în toaleta unei benzinării. Ce s-a întâmplat cu proprietarul - fondbolsevismpolitiaconstanta113-1554455432.jpg

Articole recomandate

Un sibian a făcut o descoperire fără precedent în toaleta unei benzinării din Făgăraș: o geantă plină cu bani! Fără să se gândească, bărbatul i-a anunțat pe angajați, iar apoi s-a dus direct la Poliție.


Cristian Badea, un tânăr din Sibiu, a intrat miercuri dimineață în toaleta unei benzinării din Făgăraș și mare i-a fost mirarea când a văzut o geantă. A deschis-o și a găsit bani cash, acte și chei. Imediat, bărbatul s-a dus cu geanta la angajați, iar apoi la Poliție.

"Geanta era în baie, sigur a fost uitată de cineva. M-am uitat să văd ce este în ea, am văzut acte de mașină, multe chei și mulți bani – euro. Probabil o persoană care înmatriculează mașini și-a uitat geanta aici. Am înștiințat angajații benzinăriei, aceștia au sunat la poliție", a spus sibianul.

Proprietarul a fost contactat de angajații benzinăriei pentru înapoierea bunului, după ce au găsit o carte de vizită în geantă, potrivit oradesibiu.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.966 secunde