Mai multe ştiri online:

Gata cu fluturatul cheilor la marginea drumului! Ce se întâmplă cu cei care sunt prinși de Poliția Locală

Ştire online publicată Miercuri, 01 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Poliția Locală le-a pus gând rău constănțenilor care stau cu cheia la marginea drumului, oferind turiștilor cazare la apartamente sau vile.

Timp de două săptămâni, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a organizat și desfășurat o acțiune pentru combaterea practicilor nelegale în ceea ce privește intermedierea serviciilor de cazare realizate de către persoane fizice neautorizate în perimetrul cuprins între bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul Mamaia, inclusiv stațiunea Mamaia. Cu acest prilej, au fost aplicate 48 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 24.000 lei.

„Pe această cale lansăm un avertisment ferm față de toți cei care abordează efectuarea activităților de prestări servicii prin închirierea bunurilor imobile în vederea obținerii de foloase materiale în mod ilicit, că reacția Direcției Generale Poliția Locală Constanța va fi una pe măsură.

Acțiuni similare vor continua până la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea unor astfel de acte și de fapte exercitate fără îndeplinirea condițiilor stabilite de lege”, precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Potrivit acestora, înainte de a fi sancționate contravențional, persoanele în cauză au fost avertizate verbal de cel puțin două ori. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7503 secunde