Gardienii din penitenciare vor putea veni cu telefoanele mobile la serviciu

231
1
Gardienii din penitenciare vor putea veni cu telefoanele mobile la serviciu - gardienipenitenciaretelefoane-1429114483.jpg

Articole de la același autor

Gardienii din penitenciarele din întreaga țară au motiv să răsufle ușurați: Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că renunță la intenția de a le interzice să intre în locurile de deținere cu telefoanele personale.

"În încercarea de a rezolva o problemă serioasă și concretă, introducerea de telefoane mobile, Administrația Națională a Penitenciarelor a fost la un pas de a propune legiferarea unei prevederi abuzive îndreptate chiar împotriva propriilor angajați.

Este vorba despre art. 17 din pro-iectul Regulamentului de aplicare a Legii 254/2013, privind executarea pedepselor și măsurilor privative de libertate, dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, care prevedea interdicția păstrării telefoanelor mobile personale în cadrul locului de deținere. Practic, conform acestei prevederi, personalul care intra în serviciu trebuia să găsească o soluție de a depozita în afara unității telefoanele personale sau pur și simplu să le lase la domiciliu", au precizat reprezentanții Sindicatului Național al Lucrătorilor de Penitenciare.

Dar, în urma "reacției rapide și ferme a sindicatelor", ANP a anunțat că interdicția intrării cu telefoanele mobile va fi valabilă numai pentru vizitatori. 

Comentează știrea

Andrei
16 aprilie 2015
Munceste de acasa!

Deschide o afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA . Fara a necesita cunostinte avansate IT. Se lucreaza de acasa, part-time. Fii propriul tau sef. Minim 18 ani. Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult. Instruire GRATUITA. Trimite INFO la: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Gigi Becali, eliberat condiționat
Pagina a fost generata in 3.3711 secunde