Gardienii de la Penitenciarul Poarta Albă se pregătesc de protest

251
2
Gardienii  de la Penitenciarul Poarta Albă  se pregătesc  de protest - protestgardieni-1424972386.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții sindicatelor care apără drepturile angajaților din penitenciarele din țara noastră au anunțat organizarea unui protest, la începutul lunii martie, în fața Ministerului Justiției. Protestul urmează să aibă loc miercuri, 4 martie, iar motivul îl reprezintă salariile mici din sistemul penitenciar, lipsa dotărilor, dar și faptul că, "de aproape un deceniu au fost blocate 3.000 de posturi vacante", au precizat liderii Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Și gardienii de la Penitenciarul Poarta Albă sunt pregătiți să participe la protest, ne-a precizat liderul sindical Toni Penu.

"Dacă va avea loc protestul, vor participa și angajați de la Penitenciarul Poarta Albă. Zilele următoare va avea loc o întâlnire cu ministrul Robert Cazanciuc pentru a se discuta despre problemele semnalate", ne-a declarat liderul sindical constănțean.

Comentează știrea

raf
26 februarie 2015
sugestie

Nu mai aruncati cu sepcile in curte la Ponta acum ?

RODICA
27 februarie 2015
oferta de nerefuzat de lucru!

Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Dus la Penitenciarul Poarta Albă!
Pagina a fost generata in 0.4398 secunde