Garda de Coastă: Șoferul dubiței burdușite cu țigări de contrabandă, arestat

146
Garda de Coastă: Șoferul dubiței burdușite cu țigări de contrabandă, arestat - gardadecoasta-1579510352.jpg

Articole de la același autor

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis, în cursul zilei de sâmbătă, propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a șoferului unei autoutilitare cu țigări de contrabandă.

Reamintim că, în data de 17 ianuarie, polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au oprit pentru control, pe raza județului Constanța, o autoutilitară, înmatriculată în Bulgaria, la volanul căreia se afla o persoană de sex masculin, cu dublă cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani.

În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au observat în interiorul autovehiculului un spațiu special amenajat, prin dublarea peretelui despărțitor dintre compartimentul destinat pasagerilor și cel de marfă, în care au fost descoperite, depozitate în cutii de carton, 34.373 pachete cu țigări de contrabandă, de proveniență Republica Moldova.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ 510.000 lei și autovehiculul au fost ridicate în vederea confiscării.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4919 secunde