Mai multe ştiri online:

Garda de Coastă. Autovehicul furat din Belgia, descoperit la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 19 Septembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, au descoperit, pe raza județului Constanța, un autovehicul marca Nissan, care fusese semnalat ca fiind furat din Belgia.


Astfel, marți, 18 septembrie, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța – Compartimentul Furturi Auto, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.


Astfel, a fost identificat, pe raza județului Constanța, un autocamion, marca Nissan, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. La volanul autocamionului se afla cetățeanul român L.A., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța. 


În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autovehiculul este căutat de autoritățile din Belgia ca fiind furat.
„Bărbatul a declarat că a achiziționat autocamionul de pe un website de vânzări, fără a încheia un contract de vânzare – cumpărare și fără a avea cunoștință despre faptul că este furat.


Autovehiculul, în valoare de aproximativ 5.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire”, precizează reprezentanții Gărzii de Coastă.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7412 secunde