€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Galerie FOTO. Ziua Porților Deschise. Mircea Dușa, în portul militar Constanța. Iată ce a declarat ministrul Apărării

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 August 2014. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a sosit astăzi în portul militar din Constanța, la Ziua Porților Deschise, organizată de Forțele Navale Române cu ocazia Zilei Marinei Române. 


"Pe 15 august sărbătorim Ziua Marinei și premergător festivităților deja tradiționale organizate în portul Constanța și în toate bazele noastre, organizăm astăzi Ziua porților deschise, pentru a prezenta publicului dotarea pe care o au Forțele Navale Române. Aici este una din curiozități, un elicopter dotat, navalizat. Primul deja este modernizat, conform cerințelor pentru a îndeplini misiuni pe fregate și pe mare. Cel pe care îl avem expus aici este în curs de modernizare și urmează ca până la sfârșitul anului să fie dotat cu tot ce este necesar pentru a îndeplini misiuni pe mare, a declarat, astăzi, ministrul Mircea Dușa.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7623 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8636 secunde