GALERIE FOTO / Violențe la mitingul diasporei: 452 de răniți. Protestele continuă și astăzi

305

Articole recomandate

Peste 100.000 de protestatari au blocat centrul capitalei. Toate străzile din jurul Guvernului au fost baricadate de forțe de ordine. Primele incidente au început în jurul orei 16.00 și, de atunci, sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Instigatorii au incendiat diverse zone, au aruncat cu borduri și cu sticle spre jandarmi. La rândul lor, aceștia au răspuns cu forță. Zeci de protestatari nevinovați au ajuns la spital.


Scutierii au intrat în forță în manifestanți, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene și folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luați prin surprindere și au încercat să fugă pe bulevardele din jur.


Jandarmii au intrat în forță în Piața Victoriei, la ora 23.00, gonind oamenii, deși mii de persoane protestau în continuare. Scutierii au intrat în forță în manifestanți, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene și folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luați prin surprindere și au încercat să fugă pe bulevardele din jur. Cei câțiva protestari care au fost violenți pe parcursul mitingului au ripostat la asaltul jandarmilor, aruncând cu sticle și pietre.


Incidente au fost pe tot parcursul mitingului, până la ora 23.00 fiind asistate medical aproape 250 de persoane.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8418 secunde