Galerie FOTO. VINEREA NEAGRĂ PENTRU CORUPȚII ROMÂNIEI / Constănțenii au protestat din nou, mai mulți ca niciodată

1134

Articole recomandate

Ordoanța de modificare a Codului Penal în favoarea corupților a scos în stradă, pentru a patra noapte consecutiv, mii de constănțeni.


 A fost vinerea neagră pentru Guvernul Grindeanu, căci numărul protestatarilor a depășit cu mult așteptările. În timp ce se estima un număr de 10000 de manifestanți, jandarmii aflați în misiune în mijlocul mulțimii revoltate au confirmat prezența a 15000 de oameni dornici să schimbe un sistem bolnav, care a contaminat fără prea multe alte întrebări o Românie ce promitea solemn în fața Comunității Europene și a propriilor cetățeni anihilarea flagelului numit corupție. 


Și aseară, inventivitatea oamenilor a atins cote maxime. De la mesaje precum "DRAG NE-Ai fi la pușcărie", "Dragnea, n-ai păr în mustață, cât putem sta noi în față" sau "Bună seara, putorilor!", pancartele pline de ironie ascund de fapt speranța în ceva mai bun.


În timp ce unii dintre cetățenii acestei țări se speteau să strige după dreptate, în mijlocul străzii, alții, de la căldura, din fața monitorului, semnau fără scrupule petiția "Susținem Guvernul Grindeanu". 


Este week-end, și multe dintre "putorile" care au muncit toată săptămâna vor ieși în stradă în număr și mai mare. Așadar, și azi, și mâine, oamenii continuă să protesteze, căci în sfârșit, după 27 de ani, se pare că românii sunt mai uniți ca oricând, împotriva unui sistem de guvernare bolnav, dar perfid. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Eveniment : GUVERNUL A ABROGAT ORDONANȚA 13!
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Eveniment : Dosarul lui Ioan Oltean, retrimis la DNA
Pagina a fost generata in 1.1067 secunde