Video GALERIE FOTO-VIDEO / INCENDIU PUTERNIC ÎN CONSTANŢA. O PERSOANĂ S-A ARUNCAT DE LA ETAJ

5251

Articole recomandate

Un incendiu puternic a izbucnit în urmă cu puţin timp într-un bloc din Constanţa, pe bulevardul Mamaia. Din primele informaţii, o femeie s-a aruncat de la etaj.
UPDATE: În aceste momente se intervine cu trei autospeciale de stingere şi o autoscară.
Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit la un apartament, la etajul şase dintr-un bloc de pe bulevardul Mamaia. “Apartamentul arde generalizat, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum.
Din păcate, avem şi o victimă. Este o femeie, care este în stop cardio-respirator şi căreia i se aplică manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă.
De asemenea, la faţa locului mai sunt trei ambulanţe, care acordă primul ajutor celorlalte persoane din bloc.
UPDATE. Traficul în zonă este deviat, la fața locului fiind echipaje de la Poliția Rutieră și Secția 1 Poliție care dirijează mașinile să ocolească zona. De altfel, pe Bulevardul Mamaia, la incendiul care se manifestă puternic, cu flacără puternică și degajare mare de fum, intervin patru autospeciale ale ISU și trei ambulanțe. 
UPDATE. Cu ajutorul autoscării, pompierii au evacuat două persoane, un bărbat și o femeie, care locuiesc la un apartament învecinat celui care a fost cuprins de flăcări. 


UPDATE: Din păcate, medicii ajunşi la faţa locului au fost nevoiţi să declare decesul femeii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3369 secunde