Video Galerie foto-video / ACCIDENT CUMPLIT! Impact frontal între un TIR și o autoutilitară. Morți și răniți!

816
Galerie foto-video / ACCIDENT CUMPLIT! Impact frontal între un TIR și o autoutilitară. Morți și răniți! - acc12aprilie192700600-1523515525.jpg
Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri, joi dimineața, pe DN 65 (E574) Pitești - Slatina, în urma coliziunii frontale între un tir și o autoutilitară. Șoferul dubei a murit în urma impactului, alți doi pasageri sunt grav răniți, iar mașina a fost distrusă în totalitate. Circulația în zonă a fost reluată pe un fir alternativ.


Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, joi dimineața, pe DN 65 (E574) Pitești - Slatina, în urma coliziunii frontale între un tir și o autoutilitară, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Șoferul dubei a murit în urma impactului. Duba a fost practic dezmembrată, după cum se poate vedea în imagini. Accidentul s-a produs înainte de ora 7, joi, 12 aprilie 2018. La această oră traficul este blocat, iar echipajele acționează pentru salvarea de vieți, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

xxx


Un bărbat în vârstă de 27 de ani a murit și alți doi bărbați au fost răniți grav, în urma unui accident rutier produs joi dimineața pe DN 65 (E 574), în apropierea localității Colonești, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

În accident au fost implicate un autocamion și o autoutilitară, iar victimele se aflau în autoutilitară.



Persoanele aflate în autoutilitară, șoferul și doi pasageri, au fost găsite încarcerate. Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 27 de ani, din Ciupercenii Noi, județul Dolj, a fost găsit decedat, iar pasagerii prezentau politraumatisme și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Unul dintre răniți era conștient, iar altul era inconștient în momentul în care au fost transportați la spital.



Persoanele politraumatizate, un bărbat de 37 de ani și unul de 55 de ani, sunt din localitatea Ciupercenii Noi, județul Dolj, la fel ca și șoferul autoutilitarei.



Pentru extragerea celor doi pasageri, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, autoutilitara fiind grav avariată în urma impactului, potrivit Olt Alert.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6087 secunde