GALERIE FOTO / VELA, NEMULȚUMIT DE POLIȚIA CONSTANȚA! "Echipajele nu au fost prezente în spațiul public!"

2119

Articole de la același autor

Aflat pe litoral pentru a inspecta efectivele și tehnica pregătite pentru sezonul estival, ministrul Marcel Vela a lăsat să se înțeleagă că nu a fost mulțumit de activitatea IPJ Constanța, care a permis, prin modul de acțiune, să apară aglomerație prin stațiuni. 


"Am văzut imaginile surprinse în sfârșitul de săptămână, tocmai de aceea am vrut să vin, să punctez începerea sezonului estival și faptul că am detașat polițiști din țară. Vor fi în jur de 200 de efective pe serie, vor fi prezenți în stațiuni și le vor explica oamenilor că nu este bine să nu respecte normele, că e păcat să strice ce am construit împreună. Au fost aglomerații pentru că a fost permis, pentru că Poliția și echipajele de poliție nu au fost bine organizate, nu au fost prezente în spațiul public. Dacă ai un singur echipaj la câteva ore, se face aglomerație", a atras atenția ministrul Marcel Vela. 




Declarația vine în contextul în care, aseară, comisarul șef Constantin Dancu a ieșit la pensie, dispoziția de încetare a raporturilor de serviciu sosind la Constanța după ora 19.00. 


De asemenea, ministrul Vela a mai anunțat că vor fi numeroase controale pe litoral, iar operatorii economici surprinși că încalcă legea vor avea autorizațiile de funcționare suspendate. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4056 secunde