€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Galerie FOTO. Un camion a luat foc, lângă Medgidia

Ştire online publicată Joi, 09 Octombrie 2014. Autor: Andreea ILIESCU
Un șofer străin a tras o sperietură soră cu moartea, ieri, după ce autoutilitara în care se afla a luat foc.

În jurul orei 14, șoferul circula la volanul unui camion care tracta o remorcă pe DN 22C, în apropiere de localitatea Mircea Vodă. La un moment dat, de sub capota autoutilitarei cu numere de Slovacia a început să iasă fum, astfel că șoferul a tras imediat pe dreapta și a strigat după ajutor. Însă culmea este faptul că șoferul este cetățean străin și nu cunoaște limba română, așadar a început să facă semne disperate celorlalți participanți la trafic. În cele din urmă, un șofer a văzut ce se petrecea și a oprit, după care a sunat la 112.

Pompierii din cadrul Detașamentului Medgidia au intervenit imediat pentru stingerea incendiului, însă autoutilitara a ars în proporție de 90%. Militarii spun că cea mai probabilă cauză a incendiului este un scurtcircuit electric. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7617 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7794 secunde