GALERIE FOTO / Un brad de Crăciun, împodobit cu fotografii ale victimelor din clubul Colectiv

162
1

Articole recomandate

Un brad de Crăciun a fost împodobit, vineri, în piața Bucur din București, la inițiativa asociației GTG, cu fotografii ale celor 64 de victime care au murit în urma incendiului din clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015.


Eugen Iancu, președintele asociației, a precizat că prin acest gest a dorit să reamintească tuturor de cei care și-au pierdut viața în urma incendiului din Colectiv, potrivit news.ro.


"Noi am făcut și anul trecut un pom. Este pentru copiii noștri. Din păcate, trebuie să îl facem cu pozele lor și asta este cel mai dureros. În felul acesta, încercăm să amintim tuturor de ei, lăsând de o parte faptul că toți venim aici în diferite zile, la diferite ore, să ne amintim, să aprindem o lumânare, să ne gândim la ei", a spus Eugen Iancu, tatăl unui tânăr care a murit în incendiul din clubul bucureștean.


Acesta a mai spus că anul viitor parcul din fața clubului Colectiv va fi reamenajat și că lucrările vor începe în primăvară. La sugestia unui membru al asociație GTG, în acel parc ar putea fi plantat anul viitor un brad.


Reamintim căm pe 30 octombrie 2015, formația rock Goodbye to Gravity își lansa cel de-a doilea album, "Mantras of War", printr-un concert în Colectiv. În urma incendiului care a izbucnit în clubul bucureștean și-au pierdut viața 64 de tineri, patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnaliști și fani. De asemenea, peste 160 de oameni au fost răniți în incendiu.



Comentează știrea

Uimit de atâtea !
22 ianuarie 2017
Lipsa de credință !

Bisericile aproape goale și muuuulți merg tot timpul, pot fi întâlniți în : cluburi și baruri, așa se explică că : mintea și gândurile lor sunt tulburate de aburii alcoolului și de fumul tutunului inhalat ! Lipsa sfintei Cruci din mintea lor și faptul că se închină icoanei lor : alcoolul, tutunul si desfrâul, să nu ne mai mirăm de câte se petrec : crime, violuri, jafuri..... ?! " Biserica " multor oameni, sunt : cluburile și barurile ! Să mergi la sfînta slujbă de Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos, după care tinerii merg în cluburi ori în discoteci și : beau, fumează, dansează în cele din urmă pe mesele din acele localuri și mass media prezintă în emisiunile TV, fapt ce dezvoltă în mintea unora placere, iar în mintea altora dezgust și uimire, cum se poate să amesteci cele sfinte cu destrăbălarea / desfrâul ?! De acolo și până la dezastru, numai rămâne decât un pas, exemplu : colectiv și în cazul de față bamboo și câââââte au să mai urmeze, la fel ca în antichitate : SODOMA, GOMORA ...., ?!? DE ACEEA S-A PEDALAT / SE PEDALEAZĂ PE ELIMINAREA : CREDINȚEI DIN VIAȚA OAMENILOR, ORELOR DE RELIGIE, INSEMNELOR / ICOANELOR DIN INSTITUȚII, PONEGRIREA PREOȚILOR SI BISERICII ÎN GENERAL, DAR MAI ALES A CELEI CREȘTINĂ ORTODOXĂ, PENTRU A PUTEA MAI UȘOR LUCRA CU MINTEA : COPIILOR SI TINERILOR ÎN SPECIAL !? O SOCIETATE FĂRĂ DUMNEZEU SI ÎNLOCUIT DUMNEZEU CU DRĂCISMELE LUI : johanis kw, soroș g și a altora, asemenea ăstora, nu, vom auzi decât despre : incendii, flăcări, morți, răniți, crime, violuri.... ?! Este inexplicabil, cum o țară majoritar creștină ortodoxă, să fie condusă de un om, care-i rătăcit sub raport creștin ortodox, cum este johanis kw ?! Păi, a fost ales intenționat, expre de cei interesați, ca să destabilizeze / desființeze creștinismul ortodox din Romania ! Români, Gândiți-vă, bine când faceți, ce faceți până nu-i prea târziu pentru neamul românesc și România, pentru că veți plăti pentru cele ce urmează ca să sufere poporul român !?!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Eveniment : TRAGEDIE / INCENDIU într-o casă
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Actual : EXPLOZIE la o stație de metrou
Pagina a fost generata in 0.9539 secunde