GALERIE FOTO / Tunelul pietonal din Gara Constanța a fost redeschis. "De ce nu au montat lifturi sau scări rulante?"

622

Articole de la același autor

Reprezentanții CFR Infrastructură au anunțat redeschiderea tunelului pietonal care face legătura între peronul principal al stației și liniile 2, 3, și 4, care a avut loc luni, 15 iunie. Încă din prima zi de redare în funcțiune a tunelului, constănțenii și-au arătat nemulțumirea vizavi de faptul că reabilitarea tronsonului nu a dus la montarea unor scări rulante sau a unor lifturi. "De ce nu au fost montate lifturi sau scări rulante, pentru persoanele în vârstă care vin cu bagaje și pentru persoanele cu dizabilități", a semnalat un constănțean. 


"În desfășurare la această oră este ultima etapă a programului de reparații capitale, și anume lucrări de balastare, buraj, stabilizare și profilare mecanizată la liniile 1 și 2, după care constructorul va monta și pune în funcțiune cele trei platforme elevatoare, pentru accesul persoanelor cu dizabilități, la fiecare scară de acces în tunel. Menționăm faptul pe toată lungimea tunelului, inclusiv pe scările de acces, a fost montat pavajul special tactil pentru deplasarea în condiții de siguranță a persoanelor cu dizabilități", au precizat însă reprezentanții CFR Infrastructură. 


Programul de reparații din Gara Constanța, la tunelul pietonal și la liniile 1, 2, 3 și 4 a fost demarat de Sucursala Regională CF Constanța anul trecut în luna octombrie, valoarea investiției fiind de 10,4 milioane de lei, din fonduri de la bugetul de stat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5888 secunde