Galerie foto. TRAGEDIE RUTIERĂ în județul CONSTANȚA. S-a răsturnat cu mașina ȘI A MURIT PE LOC

2872
1

Articole de la același autor

Un accident grav a avut loc, aseară, la ieșire din localitatea Săcele către Istria. Șoferul unui Matiz a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Pasagerul din dreapta a fost grav rănit. Se pare că principala cauza de producere a accidentului rutier a fost viteza excesivă.


Update - Un bărbat de 48 de ani, din Săcele a condus, în jurul orei 20.30 pe DJ 226, dinspre Săcele către Istria. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. În urma impactului extrem de puternic, șoferul a murit pe loc, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita. La unitatea spitalicească a ajuns și pasagerul din dreapta, un bărbat de 54 de ani, care este stabil.

În urma verificărilor, rutieriștii constănțeni au descoperit că șoferul nu avea permis pentru nicio categorie de autovehicule. 


Comentează știrea

Adriana
15 aprilie 2015
Oferta de lucru!!

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Doi copii răniți  în accident rutier
Pagina a fost generata in 1.6255 secunde