Galerie foto. Sute de soldați americani, tancuri și alte vehicule de luptă au ajuns la Constanța

349
2
Peste 500 de soldați americani, tancuri și alte vehicule de luptă au ajuns în această dimineață în Constanța. Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu va deveni casa lor în următoarele nouă luni. 


Trupele americane au fost trimise în țara noastră pentru a descuraja orice agresiune îndreptată împotriva aliaților NATO din flancul estic.

Tancurile americane au sosit pe linia ferată în această dimineață. Sunt tehnologii de ultimă generație care au fost testate în Afganistan și pe alte tetre de război.

Americanii fac parte din Batalionul 1 "Vulturii luptători" și au în dotare tancuri Abrams, vehicule de luptă Bradley și mortiere.

Unitatea de luptă americană face parte din brigada desfășurată de Statele Unite în Polonia, in cadrul măsurilor luate pentru securitatea flancului estic al NATO.

Soldații vor participa la trageri cu muniție de luptă în Centrul de instruire de la Smârdan și la exerciții împreună cu militari din Forțele Terestre Române.

Sursa foto: realitatea.net



Comentează știrea

jj
14 februarie 2017
jj

Au venit sa planteze panselute? Sa ne anuntati si cand pleaca, parca au mai venit acum un an niste tancuri dar nu a anuntat nimeni daca au plecat. Devenim tinta pentru rusi. Yankee go Home!

cioby
15 februarie 2017
americani

O să devenim al doilea Vietnam! Rușii de abia ne așteaptă la cotitură! și așa ne au la suflet,de nu mai pot de dorul nostru! America pleacă la tine acasă!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0811 secunde