GALERIE FOTO şi VIDEO. Percheziţii şi flagrant delict, la Constanţa, într-un dosar de contrabandă cu ţigări

Miercuri, 23 Iunie 2021, 11:10
353
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat, marţi, 22 iunie, o acțiune de prindere în flagrant delict și au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județul Constanța, pentru documentarea activității unor persoane bănuite de contrabandă.

Marţi, 22 iunie, un bărbat, de 36 de ani, a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi efectuat transferul către un alt bărbat, de 41 de ani, a 129.700 de țigarete, de diverse mărci, fără timbru de accizare românesc, bunuri supuse unui regim vamal, existând bănuiala că acestea ar proveni din contrabandă.

În aceeași zi, polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, fiind descoperite alte 140.200 de țigarete, fără timbru de accizare românesc.

Astfel, în urma prinderii în flagrant delict și a perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 269.900 de țigarete fără timbru de accizare românesc, 5 telefoane mobile, mai multe sume de bani (18.450 de lei, 3.430 de euro și 300 de dolari), precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 68 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propuneri corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități, au participat polițiști ai I.P.J. Constanța și jandarmi ai G.J.M. „Tomis” Constanța.

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.1775 secunde