Galerie FOTO / S-a deschis PRIMUL restaurant SUSHI din Constanța

2276
7

Articole de la același autor

Sushi YA, primul restaurant sushi din Constanța, și-a deschis porțile vineri seara. Restaurantul, situat pe bulevardul Mamaia, la numărul 264, vis a vis de Delfinariu, este un loc magic, liniștit, în care te poți bucura de preparate japoneze proaspete și sănătoase, într-o atmosferă caldă și intimă. Cetățenii care vor trece pragul restaurantului Sushi YA vor avea parte, cu siguranță, de o experiență de neuitat și vor uita, pentru câteva ore, de griji și de rutina zilnică. Sushi YA are o experiență de trei ani în România, iar până acum a deschis două restaurante de acest gen, la Timișoara și la Brașov. 




"Restaurantul Sushi YA vrea, de fapt, să le ofere ceva diferit celor care sunt îndrăgostiți de mâncare. Sushi este o artă, nu un fel de mâncare, este ceva deosebit. Am adus și în România acest gust, aceste preparate, pentru ca oamenii să se poată bucura de ele", precizează Cristian Popa, chief executive officer la Sushi YA. 


Sushi YA își dorește să aibă grijă de clienții săi. Tocmai din acest motiv, responsabilii restaurantului și-au propus ca persoanele care trec pragul localului să vadă ceea ce mănâncă și, de ce nu, să învețe cum să prepare sushi. 


"În fiecare marți vom avea școala de sushi, adică o persoană poate să vină, să comande sushi, iar noi arătăm cum se prepară. Nu trebuie să plătiți nimic în plus față de ce comandați. De exemplu, comandați philadelphia maki iar noi vă arătăm cum să îl faceți", afirmă Cristian Popa.




Comentează știrea

eu
23 iunie 2013
mancare

mancarea mai poate fi facuta si de animale? ce inseamna pentru zei ? oamanii nu o pot manca? numai zei? reclama mai de rahat ca asta nu am vazut

eu
23 iunie 2013
pt boul de la nr 1

cand esti mai redus mintal normal ca nu intelegi la ce se refera..era o figura de stil..adica ei sunt simpli oameni iar noi, clientii, suntem un fel de zei, in sensul ca suntem serviti ca atare. probabil esti doar un frustrat care nu intelege ce inseamna un restaurant cu bun gust. du-te si mananca o saorma, ca poate reclama alora nu e de rahat.

IO
23 iunie 2013
Hai ca e reclama banala

E o reclama banala si de doi lei facuta in ziar ( chiar daca doar in versiunea online). Eu vad Cuget Liber ca pe o alternativa la Telegraful lui Mazare. Ala e de doi lei, o trompeta a clanului. Dar alternativa asta e slaba rau de tot. De cand am devenit cititior fidel am vazut ca ceea ce credeam a fi ceva mai echilibrat este de fapt mai slab calitativ. Adica pe de o parte avem un ziar aservit si pe de alta parte avem un altul submediocru... Rahat...chiar imi pare rau ... O sa moara primar Mazare cu asemenea alternative.... In loc sa se coaguleze o societate civila, se coaguleaza un ziar care face reclama de proasta caltate si nici macar anuntata, unui restaurant... Slab...

Constanta
24 iunie 2013
Primul?

Pai ala la casa de cultura, care cam face din 2009, al catelea ar fi in cronologia voastra? LOL

europeanu
24 iunie 2013
Cotidianul de Constanta

Oare cat a dat spaga sefu` hotului de mazare ??? Ca fara spaga nu vede nimeni nici o aprobare. ALO , justitia super corrupta, dormiti ???

Client
25 iunie 2013
Wow!

Tot pt inteleptul care nu intelege de la nr 1: tu ai citit vreo carte la viata ta ca sa poti intelege ce este aceea o metafora ??!?! Asa cum muzica nu este auzita de ce i surzi asa si vorbele de bun gust nu pot fi observate de catre cei care nu stiu sa le foloseasca(adica tu!- iti spun asa mai direct ca sa poti intelege) Anyway, restaurantul este suuuuuper! Chiar am fost surprinsa pozitivi de servire si mancare :)

Client
25 iunie 2013
Mazare

Aaa, legat de primar, i-o fi dat un california maki , asa ca sa il mai sature de mancare ca poate unii cred ca are nevoie ca ei :)

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Iunie 2013
Stire din Eveniment : A plecat la plimbare cu mașina furată
Sâmbătă, 22 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Român ucis de poliție în Spania
Pagina a fost generata in 5.2345 secunde