Galerie foto / Prins cu sute de pastile de droguri, în mașină

262

Articole de la același autor

Un bărbat din Mangalia a fost prins în flagrant delict de polițiștii de combatere a criminalității organizate în timp ce ar fi transportat droguri de risc și mare risc.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri. Astfel, au oprit în trafic un autoturism, la intersecția Drumului Național 39 cu Autostrada A4, condus de un bărbat, de 22 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 502 comprimate de ecstasy, 472 de grame de amfetamină, 374 de grame de MDMA, 0,5 grame de ketamină și 1,4 grame de cocaină.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat o percheziție domiciliară și au descoperit 668,3 grame de amfetamină, 42,4 grame și 20 de comprimate de MDMA, 9,8 grame de ketamină, 79,8 grame de canabis, 2 grame de hașiș, un cântar, 2 grindere, un laptop, un telefon mobil, precum și 8.450 de lei și 160 de euro.

Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, iar, în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al I.P.J. Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.825 secunde