Galerie FOTO/ Prins, azi-noapte, de jandarmi la furat de cabluri telefonice, în stațiunea Olimp

251

Un bărbat de 26 de ani a fost surprins de jandarmii constănțeni în timp ce încerca să sustragă din apropierea stațiunii Olimp cablu aparținând unei societăți de comunicație.


Totul s-a întâmplat azi-noapte, în jurul orei 1, când militarii care patrulau în apropierea hotelului Arad din  localitatea Olimp au auzit zgomote și au observat deplasat capacul unei guri de vizitare pentru cabluri telefonice subterane.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța, maior Sorin Trancă, militarii au ridicat capacele și au surprins în interior o persoană, "depanator de ocazie" care tocmai ce secționase și lega un cablu de comunicație de un lanț atașat la un troliu montat în interior.

Cu această instalație improvizată se pot sustrage zeci de metri de cablu de telefonie, spun jandarmii.


Maiorul Sorin Trancă spune că este cel de-al cincilea caz în acest an în care jandarmii surprind "muncitori necalificați" pentru această meserie.


Lui Soare E., de 26 de ani, din Mangalia, i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de tentativă de furt calificat și a fost predat Poliției Municipiului Mangalia, pentru continuarea cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1364 secunde