GALERIE FOTO / Premieră la Constanța ! Garduri pe mijlocul străzii pentru protecția pietonilor

7946
5
SC Confort Urban, administratorul tramei stradale din municipiului Constanța, cu acordul Serviciului Rutier, a amplasat pe strada Soveja, în apropierea intersecției cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, un gard care împiedică pietonii să traverseze neregulamentar. 
Investiția a fost făcută de City Park Mall și face parte din investițiile făcute în această zonă, alături de amplasarea de sensuri giratorii și reconfigurarea intersecției. 
Contactați pentru a oferi un punct de vedere, reprezentanții Serviciului Rutier Constanța au precizat, pentru "Cuget Liber", că trecerile de pietoni din apropierea intersecției vor fi mutate cu câțiva zeci de metri și, pentru a evita accidentele în care ar putea fi implicați pietonii în zonă, s-a luat decizia de a fi montat un gard de protecție. 
De asemenea, un astfel de gard pietonal ar urma să fie amplasat și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, care va avea același scop.  


Comentează știrea

cosmin
8 februarie 2018
Selectam urgent moderatori

Selectam urgent moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Borat
8 februarie 2018
Hm

Pai orașul Constanta este numai acolo unde au unii interese noi plătim taxe doar pentru Tomis Nord , Tomis Plus, Mamaia,..::: in rest frimituri

Borat
8 februarie 2018
Hm

Pai orașul Constanta este numai acolo unde au unii interese noi plătim taxe doar pentru Tomis Nord , Tomis Plus, Mamaia,..::: in rest frimituri

Constantean
9 februarie 2018
Sensuri giratorii

Vă rugăm să mutați trecerile de pietoni de la toate sensurile giratorii , gen cora , pentru a evita ambuteiajele create si a fluidiza cu adevărat traficul.

Iulian
10 februarie 2018
Bataie de joc

Intr un oras plin de canalizări incredibil de prost refacute plin de săpături si fara parcari asta lipsea :popici si betoane pe strazii, a ti facut la lidl delifinariu monstruozutatea aia acolo la ordinul jmecherilor daca cerea cetatenii nu faceatii, bai inteligentiilor,, bulevardelee trebuiesc cat mai aerisite sa se poata circula, nu mai construiti cetatii pe drumuri noastre sa bagatii banii in buzunarele la nu stiu ce firme de construcții!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7343 secunde