Galerie FOTO. Polițiștii au fost, astăzi, pe plaja din sudul litoralului

107

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni de la Compartimentul de Prevenire au fost, astăzi, pe plajele din Limanu, Vama Veche și 2 Mai, unde au împărțit pliante, în scopul prevenirii victimizării turiștilor.

Recomandările preventive ale acestora sunt următoarele:

- Când ați ajuns la destinație, nu lăsați bagajele nesupravegheate , nu lăsați pe plajă, lucruri de valoare (telefoane, aparate/camere de fotografiat/filmat etc.), păstrați mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care ați lăsat bunurile personale (șezlong/prosop/cort/terase). Încercați să lăsați întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv, nu lăsați în interiorul mașinii bunuri de valoare (bagaje, poșete, obiecte de îmbrăcăminte, casetofoane, aparate foto, telefoane mobile etc.). Acestea sunt tentante pentru hoți.

- Supravegheați-vă în permanență copilul, pe plajă, în zonele aglomerate. Asigurați-vă că știe numele și numărul de telefon al părinților. Învățați-l că, dacă se pierde de dumneavoastră, trebuie să rămână în zona unde v-a văzut ultima dată și să apeleze la un polițist sau la un adult însoțit de un copil.

- Nu mergeți pe plajă sau la piscină cu bijuterii ! Puteți fi ușor deposedați de ele .

- Nu vă lăsați atrași în locuri dosnice de către indivizi care oferă spre vânzare diverse produse (de obicei mai ieftine) – puteți fi cu ușurință ținta unei tâlhării.

- La plecarea din cameră și pe timpul nopții, asigurați ușa de acces, ușa de la balcon și ferestrele.

Pentru situațiile de urgență în care este amenințată siguranța dumneavoastră, a familiei sau a bunurilor, apelați telefonul de urgență 112!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.16 secunde